Figyelem!

A www.combat-zone.hu honlap fegyvereket tartalmaz!

Ön egy fegyvereket tartalmazó szakmai honlapot látogatott meg. Kérjük, csak abban az esetben lépjen be, ha Ön kifejezetten ilyen irányú szakmai termékeket, szolgáltatásokat keres, mert honlapunk szakmai célú információkat tartalmaz. Minden egyéb esetben kérjük, hagyja el oldalunkat! Az "Belépek" feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató, fegyverek, lőszerek, és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy, és a weblapon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a "Belépek" feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (Hivatkozás: 2008. évi XLVIII. törvény 14.).

Belépek!
Mégse lépek be...

Belépés

E-mail:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Kosár

Az Ön kosara még üres!

FACEBOOK

légpisztolyok | co2 légpisztolyok | smith & wesson 327 trr8 forgótáras légpisztoly

Smith & Wesson 327 TRR8 forgótáras légpisztoly
Smith & Wesson 327 TRR8 forgótáras légpisztoly - Umarex Smith & Wesson 327 TRR8 forgótáras légpisztoly - Umarex Smith & Wesson 327 TRR8 forgótáras légpisztoly - Umarex Smith & Wesson 327 TRR8 forgótáras légpisztoly - Umarex Smith & Wesson 327 TRR8 forgótáras légpisztoly - Umarex

Smith & Wesson 327 TRR8 forgótáras légpisztoly

Gyártó: Umarex
Cikkszám: GB-PIS-00037

Műszaki adatok:

  • Kalibere: 4.46 mm, BB
  • Működés: 12 g-os CO2 patron
  • Tárkapacitás: 6 db
  • Anyaga: full fém
  • Lövedék kezdősebessége: 145 m/s
  • Elsütőszerkezet működése: SA/DA
  • Tru-Glo fénygyűjtős irányzékok
  • Súlya: 927 g
  • Teljes hossz: 295 mm
  • Gyártó: Umarex, Németország

42.990 Ft
db

A Smith&Wesson cég még mindig tud meglepetést okozni a márka rajongóinak! A merőben új fejlesztésű revolver, ötvözi az évszázados hagyományt és a modern formatervezést. A fegyver szkandium ötvözetből készült, mely könnyebb, mint az acél, de erősebb, mint az alumínium. A fegyver másik különlegessége, hogy taktikai sínt helyeztek el rajta, erre utal a TRR jelölés is, (Tactical Rail Revolver). Az Umarex által készített replika 6 lövetű, forgótárjába az eredeti lőszerhez nagyon hasonló kapszulákba kell behelyezni az acél BB golyókat, mely növeli realisztikus hatást. NEM KEVERENDŐ ÖSSZE A MŰANYAG GOLYÓVAL MŰKÖDŐ AIRSOFT FEGYVEREKKEL! Nagyon szép kidolgozású fegyver, abszolút élethű a megjelenése, melyet a Smith&Wesson logó még jobban hangsúlyoz!

Az UMAREX német fegyvergyártó konszern piacvezető az európai fegyvergyártás területén, de a világ fegyvergyártásában is jelentős szerepet tölt be. Leányvállalatai vannak az Egyesült Államokban és Ázsiában is. Az Umarex konszern részét képezik a Walther, a Röhm és a Hammerli márkanevek. A cég képviselteti magát a szabadidős és sportfegyverek gyártásában, az önvédelmi fegyverek gyártásában és a rendvédelmi szervek részére is készít fegyvereket. A törvényi változások korlátozták az éles fegyverek gyártását, ezért az Umarex nagy lépésre szánta el magát: fegyvermásolatokat kezdett el gyártani. A szükséges engedélyek beszerzése után, ma az Umarex cég, a világ legnagyobb replika gyártója.

Termékkereső
Ár (tól-ig) ezer Ft.
 - Reklám

Megérkezett a

Hatsan GALATIAN

PCP légpuska


Kifogástalan minőségű

airsoft BB-k a

Combat Zone-nál!

Népszerű
Ajánlott

weboldal készítés